Šventės tikrai puikus metas – susitinkame su artimaisiais, draugais, ragaujame skaniausius valgius. Tačiau tuo pačiu tai ir metas, kuomet mūsų organizmui tenka atlaikyti tikrai daug. Maisto kiekiai tikrai didesni nei įprastai, dažnai ir labiau apsunkinantys žarnyną, o kur dar įvairūs gėrimai. Tad kviečiu paskaityti iki galo ir sužinoti, kaip apvalyti organizmą ir padėti sau po šventinio maratono.

Ko atsisakyti ir ką įtraukti į savo dienos racioną?

Organizmo valymui itin svarbi tinkama mityba ir tinkamai pasirinkti produktai. Tam, kad atstatytum organizmą labai svarbu ne tik gerti detoksikuojančius gėrimus, bet ir susitvarkyti mitybą.

Vanduo – svarbus organizmo valymui

Kiekvieną rytą pradėk šilto vandens su citrina stikline. Gerk dar prieš pusryčius. Per dieną taip pat svarbu gerti kuo daugiau vandens. Vanduo padeda organizmui greičiau apsivalyti. Jei sportuoji ar mėgaujiesi masažais, vandens gerk dar daugiau.

Žalioji arbata – puikus antioksidantų šaltinis

Žalioji arbata puikus gėrimas valant organizmą. Arbatoje gausu antioksidantų. Jie padeda valyti organizmą, skaistinti odą, kovoja su laisvaisiais radikalais. Idealu bent kuriam laikui pakeisti kavą žaliąja arbata.

Daržovės - būtina įtraukti į savo mitybos racioną

Kad daržoves valgyti svarbu, tikrai žinai. Tačiau yra keltas daržovių, kurias patartina įtraukti į meniu norint apvalyti organizmą. Labiausiai tam tinkamos daržovės - kopūstai, morkos, burokėliai. Gali iš šių daržovių gamintis salotas arba išsispausti sultis. Šios daržovės itin naudingos žarnynui, be to, papildo organizmą vitaminais ir mineralinėmis medžiagomis.

Košė - puikiai tiks pusryčiams

Norint padėti organizmui greičiau atsistatyti, pusryčiams derėtų rinktis košes. Ypatingai naudinga avižų košė. Ją gali gardinti džiovintais vaisiais ar įvairiomis daržovėmis. Avižų košė padeda valyti žarnyną, joje daug naudingų medžiagų - kalcio, geležies, B grupės vitaminų. Avižų košė naudinga ne tik norint apvalyti organizmą, bet ir metant svorį. Avižų košė su skirtingais priedais gali nustebinti dar neatrastais skoniais.

Organizmą valantys kokteiliai ir gėrimai

Labai naudingą gerti organizmą valančius kokteilius ir gėrimus. Detoksikuojantys kokteiliai puikiai tiks pusryčiams ar užkandžiui. O štai detoksikuojantys gėrimai puikiai tinka vos tik atsikėlus, dar likus šiek tiek laiko iki pusryčių. Pasidalinsiu puikiu organizmą valančio gėrimo receptu.

Sulčių ir mineralinio vandens gėrimas

Jums reikės:

  • 1 apelsino
  • 1 citrinos
  • 1 morkos
  • 100 ml natūralaus, negazuoto mineralinio vandens

Išspauskite sultis iš apelsino, citrinos ir morkos ir sumaišykite su mineraliniu vandeniu. Gerkite pusvalandį prieš valgį.

Sumažinkite mėsos vartojimą

Tuo metu, kai stengiesi apvalyti organizmą sumažink mėsos vartojimą, rinkis liesesnę. Taip pat atsisakyk rūkytų, sūdytų ir kitokių produktų.

Didesnis fizinis aktyvumas

Norint padėti organizmui apsivalyti ir suaktyvinti medžiagų apykaitą būtinas didesnis fizinis aktyvumas. Tai gali būti mankšta, sportas salėje, bėgiojimas ar tiesiog pasivaikščiojimas gryname ore. Organizmui labai svarbu didesnis aktyvumas. Taip pat itin naudingi masažai, kurie taip pat padeda aktyviau pasišalinti iš organizmo toksinams.

ŽALIOSIOS DĖŽUTĖS komandos misija - padėti atrasti kelią į sveikesnį gyvenimą ir geresnę savijautą. Dirbame tam, kad galėtume dalintis savo sukauptomis žiniomis ir įrodyti, kad natūralios priemonės yra naudingos ir veiksmingos. Mūsų klientai pamilo TOP produktus – inovatyvius rutuliukus su pelynu PONAS BAUBAS ir skaidulas DRAKONAS. Tai produktai geresnei savijautai, svoriui mažinti ir žarnynui. 

Tik mūsų skaitytojams DOVANOJAME net 45% nuolaidą populiariausiam produktui PONAS BAUBAS su kodu BAUBAS45. Spausk čia ir pasinaudok nuolaida, kurios galiojimo laikas labai ribotas! 


Mes žengiame koja kojon kartu su savo klientu, padedame išmokti sveikiau maitintis, formuoti naujus įpročius ir atsirinkti tai, kas iš tiesų naudinga!