Manau, kad Tau tikrai kilo klausimas – o kaip viskas prasidėjo? Kaip gaminami "Žalioji dėžutė" produktai? Ar produktai tikrai natūralūs? Noriu atsakyti į visus Tavo klausimus ir papasakoti, kaip mano šeima prie to prisidėjo.

 

Straipsnyje papasakosiu:

  • apie tai, kas paskatino įkurti "Žaliąją dėžutę"
  • kaip šeima prie to prisidėjo
  • kaip buvo kuriami pirmieji produktai
  • kaip produktai gaminami dabar
  • apie skaidulų mišinį "Drakonas"
  • apie rutuliukus su pelynu "Ponas Baubas"

Be to, straipsnio pabaigoje rasi mano pakvietimą prisijungti prie grupės Facebook, kurioje slepiasi skaniausių patiekalų receptai ir daug naudingų patarimų sveikatinimosi, lieknėjimo, organizmo valymo temomis.

 

Šeimos tradicijos tapusios atsakingu verslu

 

"Žalioji dėžutė" yra man labai brangi, bet ne, ne pinigine prasme. Man visa ši veikla turi kitokią prasmę. Visų pirmiausia tai yra mano šeimos palikimas. Visa idėja kurti natūralius produktus ir suteikti galimybę kitiems juos įsigyti nebuvo tokia netikėta. Šią mintį brandinau ilgai, kadangi jau nuo vaikystės žinojau, kas yra žoliavimas, kaip tai naudinga.

 

Mano močiutė turi sukaupusi daugybę žinių ir receptų, kuriais pirmiausia teko pasinaudoti pačiai. Ieškojau atsakymų, kodėl kasdien neturiu jėgų, kodėl veido oda niekaip nesusitvarko net naudojant brangias kosmetikos priemones. Ir tuomet mano močiutė pasiūlė išbandyti vieną iš savo receptų. Tai buvo žolinis mišinys su pelynu (apie pelyno naudą skaityk čia). Ir pasakysiu, kad savo skoniu jis manęs tikrai nesužavėjo. Tačiau kai suvartojau viską taip, kaip liepė mano močiutė ir pastebėjau, kad pasikeitė savijauta - aš kai ką supratau!

 

Kad turiu tuo pasidalinti ir su kitais. Juk tikrai nesu vienintelė, kuriai kyla klausimų, kaip pagerinti savijautą. O čia juk viskas natūralu, o rezultatai akivaizdūs. Nuo tada ir prasidėjo mano paieškos, pirmasis produktų gamybos procesas. Žinoma, be pagalbos nebūčiau išsivertusi. Todėl ir šiandien su mane visada palaiko ir man padeda brolis bei mama. Mūsų šeimos komanda dirba tam, kad galėtume su Jumis dalintis gamtos dovanomis!

 

Pirmoji gamyba

Ech... dar dabar pamenu... Pilni namai įvairiausių žolelių, močiutės receptų, indelių ir šurmulio. Taip, į gamybą įsijungė visa šeima. Pirmieji mūsų klientai turbūt net nenutuokė kiek darbo, meilės ir laiko atidavėme produktams. Juk viską darėme savomis rankomis. Žoleles auginome kaime pas močiutę, po to jas džiovinome, smulkinome ir gaminome mišinius.

 

Ar žinote, koks buvo pirmasis mūsų produktas? Tai rutuliukai su pelynu "Ponas Baubas". Taip, taip... Kiekvieną rutuliuką gamindavome patys, pakuodavome kiekvieną rutuliuką į atskirą maišelį. Smagu prisiminti, tačiau tuo pačiu džiugu matant, kiek pasistūmėjome į priekį vos per kelis metus.

 

Gamybos tobulėjimas

Namuose gaminti produktus buvo tikrai sudėtinga, atėmė daug laiko. Klientų vis daugėjo, todėl privalėjome kažką sugalvoti. Tuomet su broliu ėmėme ieškoti partnerių, kurie pagal mūsų receptūrą galėtų gaminti žolinius produktus.

Mūsų svarbiausi kriterijai buvo - išlaikyta natūrali sudėtis, galimybės patobulinti produktus, patogios pakuotės.

 

Po ilgų paieškų atradome partnerius Latvijoje. Taip prasidėjo mūsų draugystė su "Institute of Innovative Biomedical Technology" Latvijoje. Pamenu, kaip pirmą kartą vykome į šį institutą. Susipažinome su mokslininkais, kurie padėjo patobulinti produktus. Taip gimė visiškai naujos pakuotės, produktus papildėme naujais ingredientais, vitaminais. Nuo tada mūsų produktų gamyba veikia sklandžiai, o savo klientams galime užtikrinti, kad produktai pasieks laiku.

 

Inovatyvūs rutuliukai su pelynu „Ponas Baubas“

 

Vienas pirmųjų mūsų produktų su kuriais startavome - žolelių mišinys „Ponas Baubas“ (sužinokite daugiau apie jo sudėtį, savybes). Tai daug skirtingų, tačiau tarpusavyje puikiai derančių žolelių ir prieskonių mišinys, kurio pagrindas yra pelynas. Jis kartoko skonio, tačiau būtent rutuliuku pavidalas su kitais ingredientais šį skonį sušvelnina. Aromatas primena Kalėdas ir keptus močiutės meduolius. Močiutė turbūt žinojo, kad gvazdikėlis puikiai tiks ir šiame recepte.

 

Jei tapote mūsų klientais nuo pirmųjų dienų, turbūt pamenate, kad „Ponas Baubas“ Jus pasiekdavo supakuotas į atskirus maišelius. Kiekvienas rutuliukas buvo kruopščiai pakuojamas mūsų rankomis. Dabar Jus pasieka jau patobulinta ir patogi pakuotė.

 

Skaidulų mišinys lieknėjimui ir žarnynui „Drakonas“

 

Skaidulos „Drakonas“ atsirado šiek tiek vėliau nei „Ponas Baubas“. Abu šie produktai yra favoritai. „Drakonas“ nuo pirmojo savo pasirodymo smarkiai patobulėjo, taip pat yra papildėme jį vitaminais C ir D. Žinoma, kito ir pakuotė, kuri dabar labai patogi ir daug didesnė.

 

„Drakonas“ yra skaidulų mišinys (sužinokite plačiau, kuo skaidulos svarbios mūsų organizmui), tačiau dažnai skaidulos būna pakankamai stambios, o vandenyje virsta nelabai maloniu gomuriui gėrimu dėl savo konsistencijos. Mūsų siūlomos skaidulos yra smulkios, o geriant su vandeniu juntamas tik pankolio kvapas. Pats skonis primena gaivią žolelių arbatą.

 

Skaidulos „Drakonas“ yra skirtos lieknėjimui (raskite daugiau patarimų, kaip numesti svorio) ir žarnyno darbo gerinimui, pilvo pūtimo mažinimui. Taip pat sumažina norą užkandžiauti, ypač vakarais. Klientų atsiliepimai džiugina mus kiekvieną dieną. Žmonės džiaugiasi ne tik pagerėjusia žarnyno veikla, bet ir sėkmingai numeta svorio. O tam, kad tai pavyktų padaryti sveikai ir subalansuotai, nusprendėme kartu su skaidulų priemone dovanoti ir 7 dienų mitybos planą, kuris padeda jaustis puikiai ir džiaugtis efektyviais rezultatais.

 

Kaip mes atrodome šiandien?

"Žalioji dėžutė" komanda šiandien didesnė nei buvo pirmosiomis dienomis. Todėl galime visuomet Jums laiku atsakyti į kylančius klausimus, pakonsultuoti, padėti žengti pirmuosius žingsnius sveikos gyvensenos link. Mūsų populiariausi produktai - „Ponas Baubas“ ir „Drakonas“. Tačiau ne mažiau kasdien visi laukia ir naujų receptų. Beje, ar žinojai, kad mūsų bendruomenė buriasi Facebook grupėje? Čia grupės nariai dalinasi sveikais receptais, patarimais. Prisijunk ir Tu.

 

O jei norėtum kiekvieną savaitę į savo el. pašto dėžutę gauti receptų knygeles, susisiek su manimi el. Paštu info@zaliojidezute.lt arba parašyk žinutę Facebook. Papasakosiu, kaip galima gauti mokamą prenumeratą.