Mūsų oda atspindi tai, ką mes valgome ar geriame. Todėl norint ją išlaikyti švytinčią ir gražią tiesiog būtina subalansuoti savo mitybą ir įtraukti tam tikrus produktus. Todėl sudariau Tau sąrašą produktų, kurie būtini Tavo odos grožiui.

 

ANANASAS odos skaistumui

Tam, kad turėtum sveiką ir gražią odą svarbu gauti pakankamai vitaminų ir maistinių medžiagų. Į savo mitybą įtrauk vaisių, ypatingai ananasų. Jis itin naudingas odai, kadangi padeda iš organizmo pašalinti šlakus, mažina uždegiminius procesus. Ananasas taip pat skatina ir natūralią kolageno gamybą. O tai reiškia, kad oda bus lygesnė ir skaistesnė.

 

SALDI BULVĖ (batatas) - turinčioms riebią odą

Saldi bulvė ne tik sveika, skani, bet ir labai naudingai odai. Saldžios bulvės turi daug vitamino C, vitamino A ir beta-karotino. Beta-karotinas itin reikalingas toms moterims, kurių oda riebesnė. Oda taps skaistesnė, gyvybingesnė.

 

PELYNAS – odos grožiui ir švariam organizmui

Pelynas yra itin naudinga žolelė. Jame gausu vitaminų ir kitų medžiagų, kurios yra itin naudingos ir mūsų odai. Pelyno sudėtyje yra karotino, kuris padeda apsaugoti odą nuo žalingo laisvųjų radikalų poveikio. Taip pat ir vitamino C, kuris skatina kolageno gamybą, skaistina odą. Be to, pelynas puiki organizmo šluota, kuri padės pašalinti visus negerumus. Pelynu piktnaudžiauti nereikėtų, tačiau rekomenduojama 2 kartus per metus suvartoti pelyno kursą. Pelyno sudėtyje yra Glikozido absintino. Glikozido absintinas - tai medžiaga, kuri suteikia kartų skonį.

 

ŠPINATAI - kolageno gamybai

Špinatus mėgstu be galo ir juos dažnai dedu į žaliuosius kokteilius. Špinatuose gausu vitamino, kuris labai reikalingas mūsų odai ir ląstelių atsinaujinimui. Taip pat gausu ir vitamino C, kuris atsakingas už kolageno gamybą. Špinatus gali valgyti nors ir kasdien. Juos gali naudoti ne tik kokteiliams, bet ir dėti į padažus, salotas ar net blynelius.

 

ISPANINIO ŠALAVIJO SĖKLOS - odos švytėjimui

Jei nori turėti švytinčią odą būtinai įtrauk į savo mitybos racioną ispaninio šalavijo sėklų (CHIA). Jame gausu itin naudingų riebalų rūgščių, skaidulų ir žinoma gausybė mineralinių medžiagų. Visos šios medžiagos naudingos odai ir padeda suteikti jai švytėjimo, oda tampa skaistesnė.

 

SKAIDULOS - švaresnė oda ir geresnis vitaminų įsisavinimas

Skaidulos būtinos mūsų organizmui, todėl svarbu valgyti pakankamai maisto, turinčio skaidulinių medžiagų. Na, o jei valgai mažai tokio maisto, papildomai gali vartoti skaidulų mišinius - jie tinka kokteiliams, salotoms, su jogurtu. Skaidulų daugiausia vaisiuose, daržovėse, sėklose.

Skaidulos tikra žarnyno šluota, o švarus ir sveikas žarnynas labai svarbus mūsų odai, imuninei sistemai ir gerai savijautai. Valgant pakankami skaidulų organizmas daug lengviau įsisavina vitaminus ir maistines medžiagas. Kaip jau minėjau, skaidulos valo žarnyną, o tai reiškia, kad tuo pačiu skaistėja ir gražėja oda – dingsta bėrimai, pagražėja odos spalva.

 

BUROKĖLIAI - sveikesnei odos spalvai

Burokėliai labai naudingi norint džiaugtis skaisčia ir gyvybinga oda. Burokėliai padeda išvalyti iš organizmo toksinus, gerina limfinės sistemos darbą, taip pat turi savybių, kurios padeda apsaugoti odą nuo priešlaikinio senėjimo. Jei nori turėti skaisčią odą kasdien gerk burokėlių sulčių, valgyk salotas su burokėliais.

 

CITRINA – ne tik vitamino C šaltinis

Nors dažnai manoma, kad citrina yra svarbiausias vitamino C šaltinis. Tačiau yra produktų, kurie vitamino C turi tikrai daugiau nei citrina. Vis tik citrina labai naudinga norint turėti gražią odą ir puikiai jaustis kasdien. Juk ne veltui daug kur randi rekomendacijas rytais gerti šiltą vandenį su citrina, tiesa? Citrina padeda išvalyti organizmą nuo toksinų ir šlakų, taip pat svarbi odos drėkinimui. O citrinoje esantis vitaminas C svarbus kolageno gamybai.

Kaip matai – norint turėti sveiką, skaisčia ir gražią odą, įvairi mityba būtina. Taip pat nepamiršk gerti pakankamai vandens. Gražiai odai svarbu drėkinimas ne tik iš išorės, bet ir iš vidaus.

 

 

 

ŽALIOSIOS DĖŽUTĖS komandos misija - padėti atrasti kelią į sveikesnį gyvenimą ir geresnę savijautą. Dirbame tam, kad galėtume dalintis savo sukauptomis žiniomis ir įrodyti, kad natūralios priemonės yra naudingos ir veiksmingos. Mūsų klientai pamilo TOP produktus – inovatyvius rutuliukus su pelynu PONAS BAUBAS ir skaidulas DRAKONAS. Tai produktai geresnei savijautai, svoriui mažinti ir žarnynui. Sukūrėme ir naują produktą žmonėms, siekiantiems dar geresnių rezultatų - proteino ir konjako šaknies mišinys DEIVĖ.


Mes žengiame koja kojon kartu su savo klientu, padedame išmokti sveikiau maitintis, formuoti naujus įpročius ir atsirinkti tai, kas iš tiesų naudinga!